-Buitenaards Contact is Werkelijkheid-

 


Kwantum Bewustzijn &

Buitenaardse Intelligenties

- Buitenaardse aanwezigheid is Werkelijkheid -
"Bezoek uit andere realiteiten, incl. Koninkrijken" Datum: donderdagen 8 en 22 december 2022
Aanvangstijd: 10.00, zaal open 9.30 uur einde 16.00
zaal open vanaf 9.30

Adres: Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik (noord-Limburg)

de auto kun je parkeren op het eigen terrein


Let op: carpool zoveel mogelijk zodat het
pakeertechnisch behapbaar is, dank je wel

 


Dit bewustzijnseminar is toegankelijk voor iedereen die verder wil gaan dan hetgeen tot nu toe wordt verteld. We gaan uit van de individuele hartsintelligentie van de Mens, vrij van voorkeuren en vrij van gemodelleerd denken en voelen. Het Innerlijke Vrije Oorspronkelijke Zijn staat centraal in alles wat we doornemen en "trainen". 

Bijdrage:  € 150,- p/p, Koffie en thee zijn inclusief

Je kunt je aanmelden voor dit 2-daags Seminar via deze linkKwantum Bewustzijn en "Buitenaardse" Intelligenties

Miljoenen mensen, zoniet honderden miljoenen mensen namen op één of andere wijze iets waar uit een andere werkelijkheid dan de Aardse 3 dimensionale zintuiglijke realiteit. Zijn deze mensen uit letterlijk alle lagen van de wereldse samenleving allemaal aan het hallucineren, of is er iets gaande wat een nieuwe aanvliegroute behoeft? Hoewel veel mensen dit uiterst grote onderwerp koppelen aan spiritualiteit is er een extra dimensie aan toe te voegen. Los van spirituele modellen en UFO-cult/religies.

Helder weten, helder voelen, dromen, mediteren, metafysisch contact, fysiek contact, transdimensionaal contact.....het wordt ervaren en het bestaat!

Tijdens dit seminar neemt Martijn vanuit wie hij is, je mee naar de diepere en grotere frames áchter dit multidimensionaal fenomeen. Hoe komt het dat de huidige werkelijkheid op zijn grondvesten staat te trillen en te kraken en wat staat ons als beschaving te doen! En nog scherper; wat doe jij? Wie ben je werkelijk?!

Koninkrijk en Origineel (Oorspronkelijk) Bewustzijn van ieder Mens komt in het vizier en de wijze waarop beschavingen uit andere werkelijkheden communiceren. We gaan hierbij niet slechts uit van het stereotype Alien Contact, maar richten ons op een veel groter Innerlijk Communicatieveld. We ontstijgen het 3 dimensionale denken (verklaren in ruimte en tijd) en verschuiven naar 5 dimensionaal bewustzijn (Zelf denken en voelen, lineaire tijd en ruimte vervalt).

Hiermee leggen we een directe lijn open tussen bezoekers/reizigers uit andere werelden, waaronder ook vele andere Menselijke Beschavingen.

Interactief, verruimend en baanbrekend zijn de woorden in frequentie die resoneren in het thema van dit seminar.

-De Mens op Aarde hoeft niet te leren hoe de verbinding met zichZelf wordt gelegd, ze hoeft dit alleen maar te doen-
Hartelijk welkom in